Kezdőlap / blog / Hogyan nézzünk online filmeket?

Hogyan nézzünk online filmeket?

Lehetséges online filmet interneten megtekinteni?

A kérdés ma nem nem az, hogy lehetséges, hanem inkább az, hogy ez legális vagy illegális keretek között valósítható-e meg? Az illegális megoldások tömkelege ugye már magában foglalja, hogy ingyenes, tehát a megnézésükhöz nincs szükség anyagi ellenszolgáltatásra. Az egyik ilyen lehetőség a youtube letöltés vagy youtube online megtekinthető filmek, amit korábbi cikkünkben taglaltunk részletesebben és, hogy ez milyen könnyen megvalósítható. A másik mód a legális, azaz a hatályos jogszabályoknak megfelelő törvényes módszerek. Ezen szolgáltatások többnyire egy regisztráció keretében legálisan kínálnak online filmeket, sorozatokat. Pl.: netflix stb. Ennek egyik hátránya, hogy hazánkban is elérhető, viszont nem található rajta még szinkronizált tartalom.

online filmek

Online film megtekintésének lehetőségei, technikai hátterei

Ha már megtaláltuk a számunkra előnyös és gyors módot az online film megtekintésére, akkor már csak rendelkeznünk kell a szükséges technikai háttérre. Ez többnyire egy számítógép meglétét feltételezi, de mivel az okostelefonok elterjedtsége növekvő tendenciát mutat, ezért sokszor ilyen felületen is találkozhatunk oldalakkal, amik letöltést vagy online megtekintést kínálnak. viszont azt hozzá kell tenni, ha okostelefonon szeretnénk filmet megnézni, akkor hátrány lehet a kisebb kijelző és felbontás. A legelnyesőbb mód számítógéppel felkeresni az online filmet kínáló oldalt, majd hdmi kábel segítségével a tv-re csatlakoztatni és így elindítani a kívánt filmet. Ha le is szeretnénk tölteni, mert gyengébb sávszélességű az internet hozzáférésünk, akkor mindenképp számítógépre lesz szükségünk, mivel iOS és Android nem támogatja ezen tartalmak közvetlen letöltését.

Online filmek ingyen

Az oldalunkon is számos ingyen online filmet tekinthetsz meg, viszont ha mellőzni szeretnéd az online filmeket kínáló tárhelyek által előugró hirdetéseket vagy egyéb reklámokat, akkor korlátozott számban youtuberól is megnézhetsz néhány régebbi teljes online filmet, mindössze annyit kell tenned, hogy beírod a teljes film kifejezést a keresőbe vagy film címe + teljes film. Ehhez ajánlanék egy youtube videó letöltő oldalt, ahol megnézheted ezen módszerek alapján a filmet vagy akár le is töltheted az általad kiválaszott formátumban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük